Хороскоп за деня – 2 октомври 2022, неделя  Овен През този

...
Хороскоп за деня – 2 октомври 2022, неделя  Овен
През този
Коментари Харесай

Овенът да се пази от магията на думите, а Ракът – от теченията!

Хороскоп за деня – 2 октомври 2022, неделя 

Овен
През този ден думите ще имат огромна мощ, тъй че би трябвало доста да внимавате какво говорите. Желанията ви могат да се осъществят.

Телец
Не би трябвало да обещавате нищо на никого през днешния ден, изключително за околните си. Най-вероятно няма да може да спазите дадената дума и това ще се отрази доста неприятно на връзките ви. 

Близнаци 
Бъдете деликатни, когато поддържате връзка с хората към вас! Дума, която може да се изплъзне от езика ви, ще нарани ваш непосредствен, за което доста ще съжалявате. 

Рак
Вашият главен зложелател през днешния ден е хипотермията. Може да се наложи да се пандизите вкъщи за известно време. За да не се случи това, би трябвало да се пазите от течения и да не пиете безалкохолни питиета. 

Лъв
Може да изненадате индивида, който е неприятелски към вас, като му пожелаете положително. Цялата му отрицателна сила ще се насочи към него самия. 

Дева
Насочите всичката си сила, която ще получите през този ден, към обичаното си занятие - да подредите нещата в околното пространство, най-много в личния си дом. 

Везни
Вместо да се отдадете на отмора, звездите ви поучават да поработите у дома и да се подготвите усърдно за утрешния ден. Ще би трябвало да извършите положително усещане на началниците и сътрудниците си. 

Скорпион
В този ден не си и помисляйте за работа! Почивайте си. Днес обаче е добре спортът да ви е приоритет. Можете да посетите фитнес клуб или басейн. 

Стрелец
Преди да вземете значимо персонално решение, консултирайте се с хора, на които имате доверие – родственици или близки другари. Те ще ви дадат скъп съвет. 

Козирог 
Не пестете благи думи и похвали! Хората към вас през днешния ден имат потребност от морална поддръжка, тъй че ще оценят високо вашата добрина, внимание и дарба за състрадание. 

Водолей
Опитайте се да не хабите силата си, която през днешния ден ще бъде в обилие, за безсмислени диалози!

Риби
Ако би трябвало да убедите обичан човек в нещо, възползвайте се от шанса, който ориста ви дава в този ден! Красноречието, с което ще ви възнаградят звездите, ще ви помогне доста. 

за всички зодии. Източник: tsn.ua
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР